Aerosmith Rocks

Forum Aerosmith

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-11-12 23:01:46

Het

Administrator

Punktów :   

Done With Mirrors - mało znany mało grany

Jest to album który powstał na przełomie dwóch epok Aerosmith. Ostatni na używkach ale klimatem już zahaczający o nowe Aerosmith. Osobiście bardzo lubię ten album, ma on wiele świetnych kawałków i dziwię się że nie odniósł wielkiego sukcesu. Już sam powrót Perry'ego do składu był nie lada wydarzeniem ale mimo wszystko jakoś bez echa. Do tego można usłyszeć takie dobre kawałki jak Shame On You albo The Reason Is Dog... hmm wiadomo że to nie było coś świeżego jak to co nagrano dwa lata później ale też nie było tak słabe żeby to tak zignorować? A może się mylę? Kto mnie oświeci?

#2 2008-02-28 19:24:15

aerosmith70

Użytkownik

Punktów :   

Re: Done With Mirrors - mało znany mało grany

Nie wsłuchałam sie szczególnie w te piosenki szczerze mówiąc. Chociaz nie.. akurat Shame on you kojarze i stwierdzam, że jest beyond beautiful

#3 2008-07-10 13:31:25

Astarte

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Done With Mirrors - mało znany mało grany

Swego czasu bardzo mi się ten album podobał i dziwiłam się, że tak mało o nim słychać. Jest bardzo porządnie zagrany, chociaż moim zdaniem brak w nim "tego czegoś", co posiadają najbardziej znane albumy Aerosmith. Myślę, że na "Done With Mirrors" chłopacy się dopiero rozgrzewali; w końcu powrót nie był taki łatwy...

Stopka forum

RSS