Forum Aerosmith
Dla znawcy Aerosmith ten album to geniusz lecz dla przeciętnego słuchacza to niewiadoma. Większość osób kojarzy Aerosmith z płytami Get A Grip tudzież Pernament Vacation a mało kto kojarzy Rocks, album który dla zespołu był początkiem wielkich tras koncertowych, początkiem wielkiej sławy i wpisania się do kanonu klasyki Hard Rocka. Ta płyta to istna kopalnia przebojów a wśród nich Sick As A Dog, Back In The Saddle czy też Last Child. Jest także piękna ballada z piękną jak dla mnie solówką w postaci Home Tonight. I jeszcze do tego takie surowe brzmienie lat 70tych. Dla mnie to jeden z najlepszych albumów Aerosmith ale i też w wyniku późniejszych dokonań jeden z najbardziej niedocenionych, dla młodego pokolenia zapomniany klasyk.
Użytkownik
tak Back in the saddle...wielki hit Last Child boskie.
nie mam tej płyty, ale pomału pomału mam nadzieję, że ją sobie kupię
Użytkownik
tak okazji jest wiele, żeby kupic, ale nie ma kaski ;PP a jak się pojawia to zawsze szybko znika i nie zawsze tak jak powinna. a wogóle zbieram teraz na bilety na The Police i Santanę xDD
'Get Your Wings'... nie posiadam. niestety. wogóle mało płyt mam, większośc narazie w plikach mp3. ale staram sie poprawić ;D